top of page
Search
  • Writer's picture_lovelybookshelf

Samantha Young - "Jedina stvar"

Prijevod - Tihana Kvočić

Originalan naziv - The Truest Thing

Nakladnik - Fokus komunikacije d.o.o.


 

 

Emery Saunders, tiha i povučena djevojka, teško sklapa

prijateljstva. Nije pričljiva i komunikacija s drugima joj je problem. Dolazi u Hartwell s nadom da će se to promjeniti. Okreće novu stranicu, pokušava sakriti svoje tajne iz prošlosti, ali uz sve to napokon počinje sklapati prijateljstva.

Ali tu je i Jack Devlin. Čovjek koji joj se svidio odmah na prvu iako se za njegovu obitelj svašta priča.

Emery to pokušava prikriti ne shvaćajući da i sam Jack osjeća nešto prema njoj. Ali njegov komplicirani život i opasnost u kojoj se nalazi sprječavaju Jacka da se približi Emery.


 

Uporno sam čekala posljednji dio serijala i napokon je stigao. I čekanje se isplatilo jer je ispunio moja očekivanja. Mogu reći da mi je ovo najdraži nastavak i lijepo je zaokružio sve ove priče koje sam čitala.

Malo drame, suza i nećkanja, ali najviše od svega ljubavi. Čak mi se i svidjelo to što je ta ljubav trajala toliko dugo i sve te godine dok Emery i Jack napokon nisu pronašli put jedno drugome.


Emery, osoba kojoj je bilo teško otvoriti se i imala je problema s povjerenjem, pogotovo prema muškarcima i Jack koji joj to nimalo nije olakšavao.

Ali rekla bih da je to poanta i čar ove knjige. Emery je svejedno riskirala i prepustila se osjećajima. Život se svodi na rizike. Hoćeš li biti sretan, hoćeš li riskirati i promjeniti život? Možda na bolje, možda na gore. Nitko od nas ne zna što nas čeka nakon, pa tako i Emery. Ali u njenom slučaju, isplatilo se riskirati.


 

 

Možete pretpostaviti kako je knjiga završila, ali ja sa sigurnošću mogu reći da mi se ovaj posljednji nastavak najviše svidio. Drugačiji je od ostalih jer su zapravo i sami likovi drugačiji.


Ovaj će mi serijal nedostajati. To je ono što sam stalno ponavljala i uvijek budem; kakvu posebnu čar knjige daju kada se toliko vežemo za likove i nikada nam nije lako pozdraviti se s njima. Ali opet, uvijek im se možemo iznova vratiti, zar ne?


Ovo zasigurno nije posljedni roman Samanthe Young što ću pročitati, samo se nadam da su druge knjige jednako dobre kao i ove!

32 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page