top of page
Search
  • _lovelybookshelf

Samantha Young - "Svaka mala stvar"

Originalan naziv - "Every little thing"

Nakladnik - Fokus komunikacije d.o.o.

Prijevod -Tihana Kvočić

 


 

Bailey Hartwell obožava mjesto u kojem živi. Isto tako i pansion kojeg posjeduje, svoje prijatelje i ljude iz gradića na obali. Ali Vaughna Tremaine pretjerano ne. Otkada je došao iz New Yorka voditi svoj hotel, taj uspješni muškarac drži se visoko i misli da je bolji od svih. Bailey ga ne podnosti i Vaughn isto tako nije preveliki fan njene pojave. Ili se to Bailey samo čini i ne vidi dalje od svoje tvrdoglavosti?

 

Opet sam uživala u Šetnici srca i ljubavnim problemima koje nam je Samantha Young pružila. Volim ljubavne romane s dozom smijeha i lijepom romantičnom pričom. Mogu vam čak reći da mi se priča Bailey i Vaughna više svidjela. Bailey mi je bila smiješna; glasna, tvrdoglava ali i strastvena u svom poslu.

Volim "enemy to lover" knjige i ova je baš bila šlag na torti. Pomalo drame, strah od vezanja i puno, puno međusobnog pikanja i maltretiranja.

 


 

Ali uz tu ljubavnu priču, dio o prijateljstvu Bailey, Jessice, Dahlije i Emery je poseban. Prijateljice koje su postale kao obitelj i čuvale se, te bile jedna uz drugu bez obzira na sve. Lijep mi je način na koji su se branile i dale sve za njihovo prijateljstvo.

Isto tako, drago mi je bilo čitati opet o Jessici i Connoru, kamo ih život vodi i jesu li ostali sretni kao u njihovoj knjizi. I nisam ostala razočarana.


Bailey i Vaughn su nam, kada su popustili i prepustili se, pokazali koliko je ljubav lijepa i posebna dok imaš vjeru u svog partnera. Kada dopustiš da svi zidovi padnu i u potpunosti se predaš. Da, ovo je dijelo fikcije i svi znamo da stvari ne funkcioniraju kao u ljubavnim romanima. Da se ne treba požurivati. Ali volim ovakve knjige, uvijek me razvesele jer mi je drago čitati o ljubavi koja je možda i pomalo nerealna te ubrzana. Ali to je posebna čar!

Jako draga, simpatična i dimanična, možete je pročitati u rekordnom vremenu. Ja sam pročitala u nešto više od 24 sata. Nisam se mogla odvojiti i u potpunosti me je izbacila iz čitalačke krize.


Jedva čekam ostale nastavke i saznati više o Dahlii i Emery. Otkriti o njihovim životima i naravno, o ljubavi.

 


 


Samantha Young je idealna spisateljica za sve ljubitelje ljubavnih i erotskih knjiga. Ali ne samo zbog toga... Samantha Young nam pruža lijepe "feel good trenutke" kroz svoje knjige, bilo da čitamo o dragim likovima (glavnim i sporednim) ili ljubavi koju međusobno dijele.


Ako je ovo vaš žanr, moje preporuke svakako imate!


Do sljedećeg čitanja,


Ana

29 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page